Värikuulasota

Järjestämme Turun kupeessa Liedossa värikuulasotaa. Paintball on nopeatempoista ja kiivastahtista kilpailua kahden eri joukkueen välillä. Sotaa käydään värikuula-aseilla hyvien suojavarusteiden tarjotessa turvan pelaajille.

Meiltä voit vuokrata upeiden puitteiden lisäksi kaikki paintball varusteet aseista luoteihin ja suojavarusteisiin. Värikuulasota pelataan Liedon Pyhältössä, joka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Turusta, Kaarinasta sekä Raisiosta.

Kerää joukkue kasaan ja tule viettämään hauskaa päivää jännittävän lajin parissa. Värikuulasodan jälkeen tuloksia voi tarkastaa vuokrattavassa paljussa, joka voidaan lämmittää valmiiksi pelaajille. Kauttamme on myös mahdollista järjestää kyyti isollekin porukalle, joten kysy rohkeasti mitä kaikkea meillä on teille tarjota – olipa kyseessä saunatilan vuokraus tai pitopalvelun herkut pitämään porukan kylläisenä.

Mitä paintball pitää sisällään?

Värikuulapeli tarjoaa ikimuistoisen tiimielämyksen kaikenlaisille ryhmille. Palveluihimme kuuluu pelivarusteiden ja pelikentän vuokraus, joten saat kauttamme kaiken tarvittavan avaimet käteen palveluna. Vuokrahaalareiden koot ovat XXS–6XL, joten sopivat suojavarusteet löytyvät kaikenkokoisille pelaajille. Peli voidaan pelata kentällä, tai metsän siimeksessä. Pelinohjaaja on aina paikalla varmistamassa, että turvallisuutta noudatetaan. Kerromme teille avaimet turvalliseen ja onnistuneeseen värikuulasotaan ennen kuin luovutamme suojavälineet, peliasut, aseet sekä värikuulat pelaajien käyttöön. Paintballin ikäraja on meillä 13 vuotta. Muuten peli sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Pelin jälkeen suoraan paljuun? Vai sittenkin saunaan?

Haluatteko jäädä paljuun rentoutumaan värikuulasodan jälkeen? Vai haluatteko vuokrata kerralla kokonaisen saunatilan? Me hoidamme teille tilat ja kuljetuksen tarvittaessa.

Yhteystiedot

Palveleva paljuvuokraamo Liedossa – vuokraa palju käyttöösi


Yx Sauna / Moislahti Oy vuokraa laadukkaita paljuja Turun seudulla. Paljun voi noutaatoimipisteestämme Liedosta, tai vuokrattavalle paljulle voi tilata kuljetuspalvelun. Paljut ovat valmiina trailerin päällä, jota voi vetää B-kortilla ja henkilöautolla.

Järjestämme myös värikuulasotapelejä sekä vuokraamme paintball-varusteita ja pelikenttää.

Ota yhteyttä!

    Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakkolisia

    Syötä koodi

    captcha