Yx Sauna on ylellinen saunatila Liedossa

Yx Sauna tarjoaa hulppeat tilat ja lempeät löylyt Liedossa. Viihtyisä ja erittäin hyvin varusteltu juhlatila taipuun moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Yx Saunan 170m2 tiloissa vietetään unohtumattomien saunailtojen lisäksi erilaisia juhlia, yritystapahtumia, kokouksia sekä polttareita. Sauna- ja kokoustila koostuu oleskeluun tarkoitetusta tilasta, sekä takkatilasta. Tilavan saunan lisäksi käytössäsi on pukuhuone ja hyvin varusteltu keittiö. Saunatilaa sopii myös erilaisiin illanistujaisiin, sillä paikalta löytyy useita televisioita joista voidaan katsoa urheilutapahtumia, tai viettää Euroviisu -iltaa.

Elegantti juhla-­, kokous- ja saunatila Turun keskustan lähellä

Etsitkö juhla- tai kokoustilaa Turun alueelta? Tarjoamme sinulle Yx Saunan uniikin juhlapaikan käyttöösi, jossa voit järjestää edustusjuhlia, yritystapahtumia, syntymäpäiväjuhlia sekä muita merkkipäiviä. Kaipaako tapahtumasi cateringia? Tai kenties ohjelmaa ja aktiviteettejä? Meillä on erinomainen verkosto, jonka avulla pystymme tarjoamaan teille tarpeisiinne ratkaisuja avaimet käteen -palveluna kuljetuksesta erilaisiin ohjelmanumeroihin. Tilaisuudesta voi luoda täysin omanlaisensa tuomalla oman cateringin ja omat juomat paikalle. Keittiömme on varusteltu erittäin kattavasti ja sieltä löytyy astiasto 24 hengelle. Juhlatilan reiluun pöytään mahtuu kerralla syömään suurikin porukka. Saunatila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turusta, Kaarinasta sekä Raisiosta. Järjestämme saunan ja juhlatilan lisäksi teille tarvittaessa kuljetuksen, pitopalvelun ruoat, paljun pihalle ja erilaista ohjelmaa sekä aktiviteettia, kuten värikuulasotaa. Soita ja kysy lisää!

Saunatilan vuokraus Lieto, Turku, Kaarina ja Raisio

Viihtyisä Yx Sauna sijaitsee Liedon Vanhalinnassa hyvien kulkuyhteyksien päässä Turusta, Kaarinasta sekä Raisiosta. Vuokrattava saunatila on erittäin hulppeasti varusteltu ja sopii niin pienelle kuin suurellekin porukalle. Järjestämme tarvittaessa teille kuljetuksen saunalle ja takaisin.

Saunan vuokraaminen onnistuu varauskalenterin kautta. Voit myös soittaa meille 050 500 8400 ja tiedustella vapaita aikoja ja kertoa samalla, mitä muuta mahdollista palvelua tarvitsette saunan vuokraamisen lisäksi.

Saunan vuokrauksen yhteydessä tarjoamme teille mahdollisuuden tilata pitopalvelun kauttamme. Tarjoamme kuljetuspalveluita kaikille halukkaille, jonka lisäksi saunan vuokraamisen lisäksi voimme tarjota lisämaksusta paljun käyttöönne. Aktiivisille ja kilpailuhenkisille järjestämm mm. värikuulasotaa täysissä varusteissa ja aseissa tälläytyneenä. Paintball varusteet sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille.

Kalenteri & Hinnasto

Varaa teille sopiva ajankohta kalenterista ja soita tarvittaessa meille, jos sinulle syntyy lisäkysymyksiä palveluistamme. Yx Sauna toimii tilaussaunana, jonka lisäksi hulppeissa ja hyvin varustelluissa tiloissa voidaan järjestää erilaisia juhlia syntymäpäivistä polttareihin ja aina yrityksen edustustilaisuuksiin asti.

Yx Saunan vuokraus on vaivatonta ja edullista. Saat saunan ja juhlatilan vuokralle seuraavin hinnoin:

 • Perjantai ja lauantai (sekä arkipyhät ja juhlapäivät)
  • 16:00 – 00:00
  • 550€
  • lisätunnit 50€ alkavalta tunnilta
 • Sunnuntai
  • 16:00 – 00:00
  • 450€
  • lisätunnit 55€ alkavalta tunnilta
 • Arki-illat
  • 16:00 – 00:00
  • 400€
  • lisätunnit 55€ alkavalta tunnilta

Pyydä tarjous ja neuvotellaan teidän iltaan sopiva ratkaisu.

Tutustu sopimusehtoihin »

Muistathan, että saat kauttamme myös kuljetuspalvelun juhlapaikalle. Järjestämme kuljetukset myös isommalle porukalle kaikkialta Turusta, Liedosta, Kaarinasta sekä Raisiosta.

Kaipaatko aktiviteettia? Järjestämme teille unohtumattoman kokemuksen värikuulasodan muodossa – kysy lisää!

Haluatteko paljun juhliin? Kesällä viilentävä ja talvella lämmittävä palju voidaan tuoda juhlapaikalle lisämaksusta. Kysy lisää paljun vuokraamisesta!55

Yx Sauna / Moislahti Oy

Kuljetuspalvelu

  Haluan yhteydenotot:

  Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakkolisia

  Syötä koodi

  captcha