Kuljetuspalvelut – Moislahti Oy

Tervetuloa luotettavaan kyytiin. Moislahti Oy:n motivoituneet kuljettajat ja moderni kalusto tarjoaa mukavat ja turvalliset kuljetusratkaisut kellonajasta riippumatta. Tilavat automme kuljettavat teidät satamaan, lentokentälle sekä muihin kohteisiin sovittuna aikana sovittuun hintaan. Tilausajot kannattaa varata hyvissä ajoin, jotta voimme taata kaikille osallistujille paikan taksista ja / tai pikkubussista.

Taksikyydit

Taksikuljetukset yhdestä aina isompiin ryhmiin saakka. Soita 050 500 8100 ja tilaa taksi! Taxi kannattaa tilata heti, kun tiedät milloin tarvitset sitä. Tilaa taksi Turussa Moislahti Oy:lta. Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä!

Invakuljetukset

Ajamme kaikki invakuljetukset Turun alueella ja tarvittaessa myös tilausajoina kauemmas. Ajoneuvomme on varusteltu hyvin ja ne takaavat turvallisen ja miellyttävän kuljetuksen. Pyörätuolinostimella avustetaan kyytiin pyörätuolissa istuvat asiakkaat. Avustamme asiakkaan autoon ja saatamme turvallisesti perille saakka. Tulemme halutessasi mukaan vastaanotolle, tai kauppareissulle. Soita ja tilaa invataksi Turun seudulla tapahtuviin ajoihin.

Tilausajot

Kuljetamme tilavilla autoillamme jopa 16 henkilön ryhmät. Ajamme niin lentokenttä- ja satamakuljetukset kuin myös muut tilausajot polttariporukoiden kuljetuksista ryhmäretkiin. Pyydä rehti tarjous kuljetuksesta!

Olemme paikalla sovittuun aikaan ja kuljetamme teidät sovitusti perille. Ajamme tilausajot ympäri vuorokauden ulkomaita myöten.

Sopimuskuljetukset

Tarjoamme sopimusajoja yrityksille ja yksityishenkilöille säännölliseen tai useasti toistuvaan ajoon. Tuomme yrityksesi vieraat perille lentokentältä ja satamasta, jotta sinun ei tarvitse hankkia edustuskuljettajaa ajoittaisia ajoja varten.

Tavarakuljetukset

Ajamme pikakuljetukset ja tilauskuljetukset Turun alueella ja lähikunnissa. Sopimuksesta ajamme kappaletavarakuljetuksia kaikkialle Suomeen. Tavarakuljetukset sopivat satunnaiseen ja kiireelliseen kuljetustarpeeseen niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Ajamme tavarakuljetukset nopealla aikataululla, joten kysy lisää heti, kun olet joutunut kiperään tilanteeseen!

Meillä käyvät yleisimmät maksutavat

Ota yhteyttä!

    Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakkolisia

    Syötä koodi

    captcha